Kam nanášet parfém

Zveřejněno 7. 5. 2018
Když jsem byla v Irsku zamilovala jsem se tam v Zaře do parfému z růží a nějakých dalších podtónů, které nepopíšu, jelikož nejsem televizní reklama. Koupila jsem si ho tam náhodou, z rozmaru, aniž bych k němu v tom obchodě čuchala. Jen jsem chtěla svůj dosavadní nákup zaobalit na nějakou hezkou částku. Ach náctiletá nerozvážnosti! Byla to však láska hned jak jsem se do té vůně oblékla. A oblékala jsem se do ní pak pořád. Dokud nedošel úplně a v Zaře už k dostání prostě nebyl.
Dalších pět let jsem se na něj snažila zapomenout jako na starého, dobrého milence.
Minulý týden jsem však zjistila, že ji mají zpět a tak jsem zapomněla na Chanel a každé ráno se ponořím do vzpomínek na svobodu, revoltu a život. Zní to však líp než to vypadá. Ve skutečnosti vypadám jak když se kolem sebe snažím vytvořit voňavý opar. Začnu zcela decentně za uši, pak na zápěstí, na krk (pro jistotu) a už se to veze. Na prsa, na kotníky a na kabát. Což samozřejmě doma muselo vyvolat debatu o tom, kam se má správně parfém nanášet.
Ve finále pro mám další analýzu toho, co o tobě vypovídá místo, kam nanášíte parfém.

za uši

Někde jsi vyčetla, že to funguje a tam se to nanáší. Není pravidlo, co by jsi kdy zpochybňovala a tak to prostě děláš. Možná proto ti na daních nevrací tolik, kolik si zasloužíš. Bez tebe by byl tenhle svět jeden velký chaos. Díky.

na zápěstí

Někdo ti vysvětlil jak funguje puls a jediný, co víš je, že žiješ. Takže si nastříkáš parfém na pulsující body a hurá do světa. Pokaždé když si podepřeš hlavu, tak ucítíš trošičku toho parfému, který jsi si měsíce vybírala a za to to prostě stojí.

za uši A na zápěstí

Nerada jsi přistižená nepřipravená. Jsi ten člověk, co se desetkrát vrátí než opustí byt, aby se ujistil, že je konvice skutečně vytažená ze zásuvky. Nic se nesmí podcenit a tak je to správně.

na krk

Jsi připravená ten svět rozdrtit. Když tě někdo naštve, napišeš o tom tweet a cítíš se líp. Gilotina je podle tebe hrozně podceňovaná. Nemusela by se nutně použít, ale lidi by se chovali hned líp, kdyby věděli, že je to možnost.

na kontníky

Jsi inovativní povaha. Zajímáš se o vědu a logicky – vůně půjde nahoru, když se kotníky zahřejí pohybem, takže tím docílíš přesně požadované intenzity vůně.

do bot

Jsi hodně nejistá. Bojíš se, aby proti tobě nikdo nic neměl. Neumíš příjmat kritiku.

na loket

Jsou druhy lidí. Ti co si kráčí po vyšlapané cestě a ti co se brodí trním. Pak tu jsi ty, co jde půlku cesty po vyšlapaé cestě, pak odběhne a začne kolem sebe rozhaovat vidličky, protože není nikde dáno, že by svět měl dávat smysl.

na prsa

Neděláš to každý den, ale někdy to tak prostě cítíš. Život je příliš krátký na to, žít jej pouze napůl a říká se, že se má nanášet parfém tam, kde chceš, aby tě muž líbal. Což teda zase z druhého pohledu musím říci, že není moc příjemný líbat místo, kde byl zrovna aplikovaný parfém, ale člověk by neměl zpochybňovat něco, co se dočetl na internetu.

na oblečení

Počítáš s tím, že lidstvo je zkažený. Občas si něco odložíš a už se najde nějakej perverzák, který k tomu bude čuchat. Fuj.

vlasy

Jednou jsi viděla, že to fungovalo ve filmu, kde hlavní hvězda si nastříkala parfém do vlasů a pak prošla školní chodbou a každý se za ní otáčel. Nebo to byla reklama?

na své dívčí partie

Líbí se mi název dívčí partie. Líbí se mi, jak se to krásně okecává. Zjevně to děláš kvůli nějakým pozdním plánům na večer. Někdo by možná zaváhal, protože ph kůže tam dole je trochu jiné a celkově by to nemuselo být zrovna ideální, ale ty se toho nebojíš. Život je příliš krátký na to nosit bavlněné kalhotky. nebo vůbec kalhotky.
Jestli to nestačilo, StyleBrunch nabízí ještě možnost zanalyzovat se dle culíku na vlasy, jaký emoji používáš, nebo toho, co zrovna piješ.
Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...