Pražský Fashion Week back in time

Zveřejněno 11. 4. 2018

Pro lidi z módní branže je hrozně neatraktivní mluvit o tak staré události jako je dnes fashion week. Už to totiž bude pomalu 2 a půl týdne od jeho ukončení. Nechtěla jsem věřit diáři, když jsem si to přepočítávala, zdá se to mnohem dýl. Protože přeci teď když už teploty překročily dvacítku je nepředstavitelné, že ještě před dvěma týdny jsem klopýtala po Staromáku, sněhové vločky mi zůstávaly na řasách, konečky prstů jsem měla rudé a ztuhlé a telefon se mi vypnul, protože tuhle zimu prostě nehodlal absolvovat se mnou.

Fashion Week je akce, o který se mluví pouze 3 týdny. První týden před, týden během akce a týden po když zveřejňujete #tbt nebo zpětně vzpomínáte na svoje outfity. A pak už je to hrozně pasé, že to ani hezký fonty a rádoby umělecké instalace nespraví. Ale já zbožňuju porušování podobných pravidel na to, jak zůstat ve hře.

E. Fromm: Láska jako umění

E. Fromm: Láska jako umění

K lásce mám zvláštní vztah - myslím si, že je naší společností velmi přeceňována. Člověk by si mohl myslet, že pokud není "zamilovaný", tak je s ním něco šeredně špatně. Dlouho jsem si hrála s myšlenkou, že romantická láska neexistuje. Byla jsem přesvědčená, že jde o...