Jak narvat rok 2018 do mini kabelky

Zveřejněno 21. 1. 2018

 

2017 byl těžkej rok. Přiznejme si to, dal nám všem pěkne zabrat. Jestli mi ve 2016 poumírali moji oblíbení umělci, manželé a spirituální leadři, tak ve 2017 poumírala moje životní energie. 2018 je ve znamení toho dát se dohromady.

Myslela jsem si, že tím trpím sama, ale během svého stěžování si jsem narazila na další spolutrpitele a pak si tím samým prošla i kamarádova máma a vlastně jsem došla k závěru, že 2017 byl sakra náročnej pro všechny. A protože 2018 bude jeden z těch epickejch roků, je třeba se dát do hromady. Sebrat se.

Líbí se mi, že začátek tohoto roku odstartoval trend titěrnejch kabelek. Na konci roku 2017 jsem byla rozhodnutá, že nutně potřebuju nějakej batoh a pak jsem dostala mini kabelku, šlohnutou z focení někde v Shanghai. Dělala jsem si legraci z toho, že můj dárce si vybral tu nejmenší věc, kterou by strčil nenápadně pod bundu a mohl tak dělat jak má pro mě dárek a že přeci modelové takové věci dostávaj samozřejmě pořád. Pak mi ale došlo poselství oné mini kabelky, ze které jsem byla nešťastná, že ji pořádně nevyužiju, když se mi do ní nic nevejde.

Jacquemus – Chloe SS18 – Cult Gaia

Musím si srovnat život tak, aby se do tý malý kabelky prostě vešel. 

1. Není to o roztomilejch věcičkách, co hýří radostí a štěstím, ale o věcech, co jsou důležité na udržení správné životní funkce.
2. Mini peněženka a nebo vůbec žádná peněženka ale jenom pouzdro na karty, kam se bankovky taky vejdou a přiznejme si, jak často platíme drobnejma?
3. Balzám na rty je potřeba, když je člověk dehydratovaný, pij vodu a ušetři místo.
4. Klíče jsou potřeba jen ty, kterýma se dostane člověk domů. Beztak nebudeš kontrolovat poštu, když jsi opilá.
5. Dnešní telefony, byly stvořené pro tuto chvíli, aby se vešly do mini kabelky.
6. Jestli potřebuješ léky, okej, ale jinak máš už vše, co potřebuješ.

A jsme hotový. Žádný výjimky. Ostatně na další věci se najde nějaký muž, co rád pomůže a my můžeme být připravené do nového roku, plné síly.

 

 

Last minute dárky

Last minute dárky

Vánoce dokážou být stresujícím obdobím a sama občas nejvíc času strávím vymýšlením dárků. Navíc když člověk nemá ani čas je koupit nebo vyrobit, stává se, že to dohání až na poslední chvíli. Já jsem teda trochu opak, a dárky mám většinou připravené už od října. Každý...

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Velikonoce se blíží. Beránci, vajíčka, kuřátka, osení, pomlázky a všechna ta znamení jara. Obzvláště tyto Velikonoce bychom měli všichni přijít na jiné myšlenky a zpříjemnit si je co nejvíce. A v tu chvíli, jakmile se do toho pustíte, zjistíte, že jste fakt dospělí....

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Pochmurné počasí se chýlí ke konci. Začínáme společně vyhlížet jaro a s ním i spojené barvy, svěží vzduch a zpívající přírodu. S tímto obdobím přichází ale i teplo. Známe to všechny, ulepené vlasy všude a padající do všeho. Proto jsem si pro vás připravila návod, jak...