Jak poznat, že party skončila

Zveřejněno 30. 3. 2017
Pátek se blíží. Jaro je tady. Teplo je taky.

Jedna z nejtěžších věcí na tom, když už jste na party je ta, poznat kdy už je ten pravý čas odejít. Může se stát, že půjdete příliš brzo a přijdete o to nejlepší, co se tu noc stane. Nebo ještě lépe zmeškáte tu vzácnou chvíli, o které budou všichni následujících několik měsíců mluvit.

Znáte to. Ta noc, kdy jste málem ani nikam nešli, sešlo se vás jen pár, měli jste na sobě pomalu už pyžamo, už jste po chvíli chtěli jít trochu unavení, trochu střízlivý a trochu znuděný domů. Ale v tom najednou do baru vtrhla parta policajtů, co ve skutečnosti nebyli policajti, ale modelové v polo rozepnuté uniformě, kteří všechny zatýkali a vykoupit jsi se mohla pouze tím, že jsi se nechala se svými kamarádkami pozvat na drink.Ale jak to poznat? Jak může kruci jeden poznat, že už by fakt měl jít domů?

1. 
Co chceš?
Zrádná otázka hned na začátek. Chceš zůstat? Nebo chceš jít domů? Jestli chceš jít domů, je to jasný, jdi.

 

2. 

 

Máš všechny věci?

 

Jakmile jsi v momentě, kdy najednou nevíš, kam zmizela tvoje šála/peněženka/klíče – jdi domů (pokud teda máš jak se tam dostat)

 

3. 

 

Nudíš se?

 

Jestli máš pocit, že se začínáš nudit může to být místem, společností nebo tebou. Pokud je to místem, jděte jinam. Ono žádná dobrá party nikdy nezačíná a končí na stejném místě. Pokud je to společností je na tobě převzít vedení a pořádně ostatní rozhejbat. Ale dost možná, je to tebou. V tom případě jsi domů. Nikdy se nestane nic dobrýho, když budeš sedět jako brambora.

 

 

 

4. 
Jak vypadáš?

 

V opilosti nároky klesají, to víme. Ale je na čase se upřímně zeptat sama sebe. Jak vypadám? Vypadám jako psychopat, který utekl z léčení elektrošokem? Pokud ano, jdi domů.
5. 
Máš s kým zůstat?
Jestli všichni tví známí odešli a tvoje poslední kamarádka už kouká po hodinkách a začíná se sunout ke dveřím. Je čas jít domů.
6. Nemáš už náhodou někde být?
Ne, vážně. Tohle se může stát. V 7 ráno už máš někam odjíždět a ty jsi se teprv v 6:34 podívala na hodinky.
7. 
Mluvíte ještě nějakým lidstvu známým jazykem?
Jakmile si uvědomíš, že vaše diskuze zní na styl
„Ehnam ma dink?“
„en jeknej zel“
„cha“
„he?“
„dink“ 
Jděte všichni domů.
8. 
Kde jste?
Jakmile stojíš na ostrůvku uprostřed frekventovaný silnice a nevzpomínáš si, kam jste šli ani jak jste se tam dostali. Jdi domů. (Pokud víš kudy.)
9. 
Je ti 15?
Jdi domů.
10. 
Máš z toho večera špatnej pocit?
Věř svojí intuici a jdi domů.
Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...