Konec fashion weeku

Zveřejněno 26. 3. 2017

Je neděle. Fashion week je již tedy definitivně za námi. Už vlastně není vůbec aktuální. Sedím teď pod sjezdovkou ve Špindlerově mlýně a snažím se zrekapitulovat si to, co se stalo v Praze. (Do toho popíjím kafe za 75 Kč, tak doufám, že ten článek bude stát aspoň za cenu toho kafe, protože jestli v sobě neskrývá nějaké super účinky, nechápu, proč ta cena.)

Týden módy je tedy u konce. Bohudík/bohužel. Nastává prázdno v mnohých srdcích. Klasicky. Do toho je tu ještě ten pocit, že nebylo všeho dostatečně využito. Jaku u každýho festivalu.

A pak tu máme také jedno velký vždyť je to fuk, na který se v poslední době docela zapomíná, jak jsem si stačila všimnout.

1.

Ve Vnitrobloku prodávali winwinlove a recycle with love svoje nový kolekce za lepší ceny (prej), ale ty sis nic nekoupila. Nebo jsi tam ani nebyla. No a? Vždyť je to fuk.

2.

Byla taky party, kde jsi nebyla. Vždyť je to fuk. Je to to samý pořád dokola. Nebo snad se ti v článku na SB někdo z těch divnolidí líbil? (ČTI: Fashionweek večírky a jejich tvororvé)


3.

Měla jsi blbý místa. Třeba jsi jen stála vzadu nebo jsi na přehlídkách vůbec nebyla. Je to fuk, protože stačí dát na instagramu #MBPFW a je tam všechno. Úplně všechno. I to jak člověk v protější řadě od fotografa slintá. Jedna přehlídka hned z několika úhlů. A to se ti na místě nepoštěstí vidět.

4.

Je fuk, že tomu co se dělo na mole nerozumíš. To 85% lidí.

5. 
Je fuk, že jsi akorát zjistila, že tvůj šatník zamrzl někdy v roce 2012
6.
A je fuk, že ti to vůbec nevadí a hodláš to tak nechat.
7.
Celej fashion week tě nezajímá a štve tě, že je úplně všude. Je to fuk, protože už skončil.
8. 
Je fuk, že nemáš na to šatník obměnit. Stejně to nemá smysl, protože na podzim půjdeme zase nanovo.

 

9. 
Je fuk, že nejsi tak cool jako ty divnolidi z fashionweeku. Stejn tě maj lidi rádi.
 
10.
I když tě nemaj lidi rádi, StyleBrunch je tu pro tebe.
E. Fromm: Láska jako umění

E. Fromm: Láska jako umění

K lásce mám zvláštní vztah - myslím si, že je naší společností velmi přeceňována. Člověk by si mohl myslet, že pokud není "zamilovaný", tak je s ním něco šeredně špatně. Dlouho jsem si hrála s myšlenkou, že romantická láska neexistuje. Byla jsem přesvědčená, že jde o...