Jak přibrat

Zveřejněno 30. 9. 2016
Milé dámy ale i pánové, nepodceňujte tohle roční období. Hubnutí do plavek skončilo, nepromeškejte blížící se podzimní přibírání na váze na Vánoce. Ať je nám hezky teplo. StyleBrunch jako první přináší jedinečný návod na to jak přibrat, aby jste se mohli pochlubit co nejdříve smyslnými křivkami v upnutých legínách s croptopem.
  • Jídelníček
Nemusíte se nutně vyhýbat zelenině a ovoci. Nechceme, aby jste trpěli. Klidně si ten salát za odměnu jednou do týdne dejte. Jen to nepřehánět! Jistě jste to už všichni slyšeli, strava má být vyvážená. Začněte třeba zmrzlinou (tvarohovou, čokoládovou,…) ale nezapomínejte to vyvážit něčím slaným (křupky, brambůrky,…) Výborná věc jsou fastfoody. Je to rychlý, takže nezromrháte spoustu času čekáním a navíc ty ceny jsou tak krásné, že vám i peněženka poděkuje.
  • Pitný režim
Pivo bude váš nejlepší kamarád a to mi věřte. Rozhodně se vyvarujte nápojům s nízkým obsahem cukru. Držte se cocacoly, kofoly, sprite, mirindy, fanty,…. je to jen na vás , výběr je široký.
  • Co možná nevíte
Zdání klame. Nemusíte se bránit salátům, stačí do nich přidat zálivku a nemusíte si vůbec nic vyčítat.
Nemusíte přestávat pít vaše oblíbené activia nápoje naopak, klidně si ráno dejte hned dva.  Stejně tak umělá sladidla pro vás mohou být dobrým společníkem a ne všechny zdravé sušenky a svačinky můžou být nepřítelem. Například vaše oblíbené rýžové a kukuřičné chlebíky vám mohou být velice nápomocni na cestě za vaší objemnou postavou.
  • Noční svačinky
A to je to nejpříjemnější na tom všem, to mi věřte.
  • S dietami přichází omezení- vždycky
Vím, že tohle vás všechny bude mrzet, ale nedá se svítit. Vím, že chcete strašně moc vyběhnout ty schody do 1. patra, ale ne. Ne, když je tam výtah. Přece nechcete bejt vychrtliny?
Do obchodu pěšky? No a co že je za rohem. Nastupte na segway/ do auta/ na záda přítele či kamarádky případně osedlejte koně nebo psa, ale prokrista nechoďte nebo zhubnete!
Last minute dárky

Last minute dárky

Vánoce dokážou být stresujícím obdobím a sama občas nejvíc času strávím vymýšlením dárků. Navíc když člověk nemá ani čas je koupit nebo vyrobit, stává se, že to dohání až na poslední chvíli. Já jsem teda trochu opak, a dárky mám většinou připravené už od října. Každý...

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Velikonoce se blíží. Beránci, vajíčka, kuřátka, osení, pomlázky a všechna ta znamení jara. Obzvláště tyto Velikonoce bychom měli všichni přijít na jiné myšlenky a zpříjemnit si je co nejvíce. A v tu chvíli, jakmile se do toho pustíte, zjistíte, že jste fakt dospělí....

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Pochmurné počasí se chýlí ke konci. Začínáme společně vyhlížet jaro a s ním i spojené barvy, svěží vzduch a zpívající přírodu. S tímto obdobím přichází ale i teplo. Známe to všechny, ulepené vlasy všude a padající do všeho. Proto jsem si pro vás připravila návod, jak...