10 Příběhů na jednu větu

Zveřejněno 7. 9. 2015

Nikdy nebyla cool. Měla špatnej smysl pro humor a vždycky se smála jenom svejm vtipům. – PJ
Mimochodem níže uvedené příběhy jsou pravda a nic než pravda.

Chce se projít na cígo a doteď se o tom zpívá. Smoke on the water.

Šéf netušil, že přími naproti jeho podniku je whiskey bar. Aby se přesvědčil, vydal se ho hledat. Vrátil se o dvě hodiny později.

Vždycky si přál mýt okna. Tak si založhil kavárnu a každej den tam meje okna.

V přecpaném metru se uvolnilo jedno místo. Lidi se na něj sesypali jako dravá zvěř lačnící po kusu masa.

V přecpaném metru je jedno prázdné místo. Každý dělá, že ho nevidí a stojí výmluvně vedle něj.

Právě jí sundali rovnátka. Smála se od ucha k uchu naprosto každýmu. Nejvíc těm s rovnátkama.

Šli sbalit nějaký kočky, ale místní útulek měl jen psi. Tak se šli ze zoufalství opít do baru.

Byla to velká mezinárodní korporace plná kravaťáků. Vlastnili krásnou obrovskou budovu v centru města a aby si lidi přestali stěžovat, že pracují od nevidim do nevidim, nechali jim tam prosklít zdi.

Jeho paní byla ras. Tak on na starý kolena chodil ven pokaždé, když byla bouřka, s kovovým rozbitým deštníkem vyhazovat smetí. Doma si potrpěli na čistotu.

Byl to Ital co miloval mlíko. A vždycky když si ho v Čechách objednal a řekl, že chce latte, pokaždý mu do toho přilili i trochu kafe. Vážil si České štědrosti, ale říkal si, že přeci jen všeho moc škodí.

Vždycky to byl pijan a feťák, ale od dob, co si pořídil drahý zápisník a začal do něj psát nesmyslné příběhy, byl to umělec.

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...