Letní trendy: Jídlo

Zveřejněno 31. 7. 2015

Jsme ve zlatém věku zdravého jídla. (jej!) Zdraví je nový luxus. Chci říct, že ti promineme, když nebudeš mít nejnovější styl roztrhaných kalhot v případě, že budeš mít fotku se super cool zdravým ovocným salátem nebo když v ruce budeš držet vitamínovou bombu.

Zelený džus

Kdyby byla soutěž o nejlepší Superjídlo zelený džus by dělal maskota, protože nic neřekne “Starám se o svoje tělo” líp než zelený džus v ruce a teplákovka z posilovny.

Smoothies

Proč se obtěžovat žvýkáním?Mimochodem pokud je zelený džus cool tou barvou, kombo smoothie a zelený musí být supercool a shodou náhod se tady na style brunch dělal zelený smoothie – Vitamínová pěst mezi oči

Almond Milk

To od Alpra je teď velký trend na instagramu. Nějakým zázrakem se mi krabička tohodle octla i doma. To asi Ježíš přestal distribuovat víno a snesl mi z nebe právě tohle mléko. A já debil to dala střízlivějícímu kamarádovi se slovy “Hele nevim, co to je, vypadá to zdravě, třeba ti to pomůže.”
Kdybych věděla, jak cool to je, tak si s tim napřed udělám fotku.

Frozen Yogurt

Zmrzlina už je pasé, teď tu máme takovou marihuanu zdravých jídel. Drogu, co sotva prošla kontrolou. Kupujete na vyzkoušení Marockou mátu za 40Kč a pak jediné co víte je, že jste nechali poslední 200Kč ještě za Anglický punč, Italské amaretto, Kalifornské pistácie, Skořicovou hrušku a Brazilské acai.

Zeleninové karbanátky

Eva o nich jednou řekla: “Je to past!”

Voss voda s ovocem

Protože je to voda za 100Kč ve skvělé, stylové flašce a když do ní naházíte nakrájené kousky ovoce, tak vypadá fantasticky. Jste zdraví, krásní a máte boží instagram zahlcen tím, jak skvěle si žijete!

Připouštím, že je možné, že jsem na něco zapomněla. Stíhat veškeré trendy je vyčerpávající. Víte o něčem co mi uniklo? A vůbec.. jak moc jste cool vy?

A teď mě nechte dojíst moje

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...