Zhubněte za 7 dní!

Zveřejněno 11. 7. 2015

Povánoční hubnutí bylo, hubnutí do plavek už taky a kdo nezhubl do teď může začít hubnout v plavkách. StyleBrunch pro vás má výběr trendů letošních diet.

A pamatujte, není důležité, zda-li skutečně zhubnete, důležité je, aby všichni věděli, že hubnete.

Barevná dieta

Jaká barva se vám nejvíc líbí? Žlutá? Lososová? Modrá? Zelená? Bílá? Jste to co jíte, tak jezte jen to, co se vám líbí.Jenom žluté jídlo? Banány! Ananas! Žloutky!Máte rádi zelenou? Šťastný to človek! Salát, okurky, pažitka, nedozrálé ovoce, plesnivý chleba!Máte rádi černou? …Uh…….Jo takže, dobrou chuť!

Emoji dieta

Nepřemýšleli jste někdy nad tím, proč jsou všechny emoji tak krásně štíhlé?
No ano. Pojďme jíst pouze emoji jídlo a budeme také!
Tato dieta má nespornou výhodu v tom, že svůj jídelníček máte vždycky při ruce ve svém telefonu.
Navíc dieta, co zahrnuje pizzu?
Halelujah.
(Přehled Emoji jídel)

Ledová dieta

Ideální na léto! Za den musíte sníst  litr ledu. A pozor nežvýkat, ale nechávat rozpustit.Sejdeme se u doktora! :))))

Syrové jídlo

Jíte jenom nevařené a nějak neupravované jídlo. Je to zdravější! Určitě! Au vepřového masa budete mít možná i bonus v podobě škrkavky zadarmo. V dnešní době kdy vám zadarmo nikdo nic nedá, se to vyplatí!

Sušenková dieta

(Jůůů)
Za den sníte pouze šest sušenek, která mají 80-90 kalorií. Ale myslete rozumně. Nesnězte všech šest hned ráno, budete mít večer hlad.

Vatová dieta

(Já vás znám, vy byste mi to nevěřili, tak vám sem přidávám odkaz, že to fakt existuje.) Namočíte až pět kousků vat nebo papírových kapesníčků do džusu, smoothie nebo limonády a sníte. Tím se zasytíte a nesníte žádné kalorie. Jupíjej!

Dieta podle Bible

Co by jedl Ježíš. Víno! Počkat..jedl. Ale no tak. Podívejte se na krucifix, víte jak byl skvěle hubenej. Kdyby ho neukřižovali, tak by se mohl dát na bezvadnou dráhu modela.A co by asi tak Ježíš jedl? Zaprvé, rád se dělil, takže když je někdo v okolí dej mu půlku své porce. Zadruhé, až tak moc peněz taky neměl. Ale zase kolem různě něco třeba rostlo (?) … ok, na internetu píšou, že tahle dieta zahrnuje ovoce, zeleninu, zrní a ryby.

Modlitební dieta

Budete se modlit každý den o to, aby jste zhubli.

Všechny diety nejprve proberte se svým lékařem. 

Varování. Autor článku nebere zodpovědnost za nic co děláte. Dělejte si co chcete, ale rozhodujete se vaší svobodnou myslí a jestli nezhubnete, děláte něco špatně a nebo to je prostě jedno, protože všichni jsme krásní a hubený lidi zase nemaj pěkný zadky. 

Last minute dárky

Last minute dárky

Vánoce dokážou být stresujícím obdobím a sama občas nejvíc času strávím vymýšlením dárků. Navíc když člověk nemá ani čas je koupit nebo vyrobit, stává se, že to dohání až na poslední chvíli. Já jsem teda trochu opak, a dárky mám většinou připravené už od října. Každý...

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Velikonoce se blíží. Beránci, vajíčka, kuřátka, osení, pomlázky a všechna ta znamení jara. Obzvláště tyto Velikonoce bychom měli všichni přijít na jiné myšlenky a zpříjemnit si je co nejvíce. A v tu chvíli, jakmile se do toho pustíte, zjistíte, že jste fakt dospělí....

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Pochmurné počasí se chýlí ke konci. Začínáme společně vyhlížet jaro a s ním i spojené barvy, svěží vzduch a zpívající přírodu. S tímto obdobím přichází ale i teplo. Známe to všechny, ulepené vlasy všude a padající do všeho. Proto jsem si pro vás připravila návod, jak...