Český horor? Film Ghoul bude mít premiéru

Zveřejněno 11. 2. 2015

Petr Jákl je postava, která zkrátka stojí za zmínku. Po úspěchu, který sklidil s filmem o Kájnkovi se pustil do další kontroverzní postavičky. Konkrétně do příběhu o ukrajinském kanibalovi – Ghoul.

Český horor? Film Ghoul bude mít premiéru

“Je to thriller, ale natáčení bylo horor.” tvrdí tvůrci o filmu. Čtyři roky se pracovalo na natáčení a to v naprostém utajení. Petr Jákl na tento film získal záštitu od významných hollywoodských postav. Výkoným ředitelem byl například ředitel filmu Rychle a zběsile a jiní.

Český horor? Film Ghoul bude mít premiéru - křtiny

Nebude to nejspíš snímek určený pro všechny žaludky, ale tím spíš si jsem jistá, že to bude stát za to. A po shlédnutí traileru  jsem tím spíše hrdá na to, že za tímto dílem stojí česká partička filmařů.

Včera proběhla slavnostní film party věnovaná tomuto filmu s názvem Cool Ghoul. Podle citátu jednoho pána, který po shlédnutí toho filmu řekl pouze “Ghoul is fucking cool.” Samotný plakát byl slavnostně pokřtěn-čím jiným- než vodkou. 

“Ghoul is fucking cool.” A nezapomeňte- premiéra 26. února. 

A pokud hledáte nějaké další tipy na filmy, podívejte se na naše Víkendové menu.

E. Fromm: Láska jako umění

E. Fromm: Láska jako umění

K lásce mám zvláštní vztah - myslím si, že je naší společností velmi přeceňována. Člověk by si mohl myslet, že pokud není "zamilovaný", tak je s ním něco šeredně špatně. Dlouho jsem si hrála s myšlenkou, že romantická láska neexistuje. Byla jsem přesvědčená, že jde o...