Jak poznat, že jsi na temné straně

Zveřejněno 15. 11. 2014

Totiž chci říct. Černé. Černé straně. Jak poznat, že tě ve svých spárech drží Černá barva. 

Aneb 4 stádia závislosti na černé barvě.

1. Jsi v obchodě

Jako zombie. Bez jakého uvažování se povědomě vždy dostaneš ke stojanu s černými věcmi. Takže máš vlastně pocit, že ani nic jiného v obchodech neprodávají.

2. Tvůj šatník..

Je nepřehledný. Kdo má kruci najít ty černý legíny, co potřebuje v tom nepřeberném množství ostatních černých legín. Počkat.. co to? Kde kruci je to černý tílko?.. ne tohle jsou šaty….

3. Jsi v obchodě… podruhé…

Všechno. Naprosto všechno je hrozné, ale najednou. Pozvednout hlavu. Na páté hodině. Třetí ulička. Zaostřit. Cíl zaměřen. “Víš, že jsi ale o těch samých šatech v červené barvě řekla že jsou odporný?” – “Taky že byli.” odpovíš a raduješ se z nových krásných černých šatů.

4. Radši nahá…

Zjišťuješ, že žádné jiné oblečení ti nesluší více než to černé. Radši bys šla ven nahá než ošklivá v nějaké jiné barvě než právě v černé. Tví přátelé začínají mít strach, že máš nějaké problémy, které si kompenzuješ právě černou barvou. Prarodiče si myslí, že jsi na straně Satana a tví rodiče ti radí nosit v noci ven alespoň odrazky, protože nejsi vůbec vidět. 

Pořád jsi se nevzdala temné síle? 

Chci říct barvě! (Jasně že barvě.) Nezoufej, i ty jednou objevíš malé černé. A zjistíš, že nechceš nosit jiné. Každé šaty jsou hezčí v černé barvě. Černá je elegantní. Černá je tajemná. Černá je třešnička na dortu. 

( 5. Stádium závislosti. Přemýšlíš, mluvíš a píšeš jen o tom, jak je černá elegantní, tajemná a jak její síle každý propadne.)

P.S. V případě pátého stádia lékaři doporučují navštívit odbornou pomoc. 

P.P.S. Po zveřejnění mi došlo, že by se tento článek mohl přebrat šeredně ošklivě a rasisticky. Opovažte se! Autor tohle nezamýšlel!

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...