Módní trendy, které s láskou nenávidím

Zveřejněno 30. 11. 2013

Měla-li bych svým blogem šířit nějaké poselství bylo by to zaručeně něco ve smyslu: “Zapomeň na pravidla, pokud se ti to líbí neboj se to ukázat.”


Ovšem neříkám, že nejsou věci, které když vidím směji se a brečím. Aneb trendy poslední doby, které s láskou a vášní nenávidím. Samozřejmě vás za jejich nošení neupálím. Znáte to, kolik lidí tolik chutí. Z čeho by jiný zvracel, druhý by za to vraždil.

Snapback

Nikdy po mě nemůžete chtít, abych měla respekt k někomu, kdo si snapbackem snaží něco malého vykompenzovat. A díky několika mým ex dokáži i na 90% určit, co za člověka to je, tak i vím, komu se vyhnout. Aneb ukázka toho, jak PJ nesoudí lidi.

Vlajky

Nejsem čecho-američanani čecho-brit a nehodlám jím být.

Módní trendy, které s láskou nenávidím

Tenisky na podpatku

Ačkoli mi v tomhle možná bude spousta lidí oponovat, zkrátka ne. Nelíbí se mi to. Přijde mi to maximálně nehezké. Proč ubírat teniskám jejich pohodlnost a botám na podpatku eleganci?

Trička s nějakým obličejem

Můžete mi říct, proč bych měla odpoutávat pozornost z toho mého obličeje na ten na tričku? Ovšem v tomto případě platí jedna zásadní výjimka a tou jsou trička mých oblíbených kapel či popřípadě herců minulého století. ALE slibuji, že se stanu tvou největší noční můrou, když tě načapám s tričkem například Guns’n’roses nebo Beatles a přitom ti ve sluchátkách bude hrát Nicki Minaj nebo Miley Cyrus.

Jak se blogovalo v roce 2008

Jak se blogovalo v roce 2008

Představte si svět, kde nejsou fashion blogy, kde holky nefotí "outfity" z háemka a kde Dominika Myslivcová jen sbírá a má blog o myšácích Diddl. Jakmile jsem někde  v dětský knížce "jak používat internet" zjistila, že vlastně jde vlastnit kus internetu a mít...

2015 v diáři

2015 v diáři

Vítejte v roce 2016.Opožděně. Koncem roku 2015 se stala hromada věcí:1. Zapomněla jsem psát články2. Zapomněla jsem jak se píší články3. Přes to všechno chci psát články Takže se omlouvám, ale neomlouvám se, že stále budu zahlcovat internet nadále.A teď pozor.Nestihla...

10 Příběhů na jednu větu

10 Příběhů na jednu větu

Nikdy nebyla cool. Měla špatnej smysl pro humor a vždycky se smála jenom svejm vtipům. - PJ Mimochodem níže uvedené příběhy jsou pravda a nic než pravda. Chce se projít na cígo a doteď se o tom zpívá. Smoke on the water. Šéf netušil, že přími naproti jeho podniku je...