Únorový Ladybox, vyplatí se objednat?

Zveřejněno 24. 2. 2013

Tak už i u mých dveřích se zastavil ten tolikrát vychvalovaný Lady Box. Byl by snad hřích si o něj po tolika kladných reakcích neříct, no ne? A navíc ta myšlenka, že každý měsíc nám holkám přijde balíček, který jako by předával poselství, že je čas udělat si chvíli sama pro sebe a nechat se hýčkat nejrůznějšími novinkami z oblasti kosmetiky. 

Má skeptická povaha roztála již při rozbalování. V růžovém kartonu se skrývala černá krabička jako truhla s poklady a po odklopení víka zapečetěný dopis s popisem produktů a kosmetika spolu s katalogy byla vyskládaná na kouscích růžového papíru. Může být něco roztomilejšího, holčičího a luxusnějšího?

Ladybox únor

Ale nejsem tu od toho, abych vám vychvalovala balení. Dovolte mi vám sdělit, co se v únorovém boxu skrývalo za tajemství.Díky svátku zamilovaných byl Lady Box zaměřen na sladkou vůni čokolády a to zahřeje u srdce. A především se mi líbilo, že většina výrobků se mohla pyšnit svým přírodním původem a značkou Bio.

Ladybox únor

K samotným výrobkům:

Smoklin

První, co mne zaujalo a rozesmálo bylo balení tobolek Smoklin. Já, zatvrzelý nekuřák jsem to již chtěla vyhodit nebo darovat, ale pak mne popis produktu ujistil, že to nejsou vitamíny a čaj pouze pro kuřáky, ale i pro ty, co se pohybují v zakouřeném či smogovém prostředí. Což teda je zajímavost, že jakmile opustím Prahu a jedu na vesnici, kde byste čekali čistší vzduch, tak právě naopak. Buď tam lidé denně topí mrtvolama nebo nevím, každopádně čistý vzduch tu rozhodně nepěstují.A tak nakonec tím (snad) nic nezkazím. Zda-li to pomáhá či ne, nemohu posoudit. Bublinu to kolem mne neudělá, takže se tomu smradu zvenčí nevyhnu. Balení obsahuje 10 tobolek a 2 detoxikační čaje. (Chuťově mne čaj moc nezaujal, mé gusto to zkrátka není.)

Lavera

Dalším produktem je plné balení balzámu na rty od Lavery. A to se v zimně ani náhodou neztratí. Musím přiznat, že jakmile začne teplota pomalu klesat k těm 10°C já už větřím všelijaké balzámy pečující o rty. A bez nich se nehnu. Výrobci slibují 100% přírodní produkt a tím se u mne vyšplhal na příčku mezi ty nejlepší. Rty popraskané nemám a je i celkem příjemný bez nějaké výrazné chuti či zápachu.

Značka Lavera přidala i bonus v  podobě 3 vzorků regeneračního denního krému.Ten shodou okolností využívá má babička a říká, že není nic lepšího. Nevím, ale myslím, že ve svých 16-ti nemohu hodnotit, zda-li je pleť opravdu pružnější nebo pevnější. 

Lirene

Plné balení Lirene Micelární vody na odličování mi udělalo větší radost, jelikož mi má odličovací voda právě začala docházet. Tato je svěží a doprovází ji jemná vůně. Ale především skvěle odličuje i oční makeup a nevadí ani mým citlivým očím. Navíc není třeba ji smývat a tudíž se hned může pokračovat krémem.

Sans Soucis

A i místo krému je zde taktéž obsazené a to v podobě hydratačního krému Sans Soucis Moisture. U něhož lituji, že není plné balení, ale pouze 30 ml jelikož má velice lehkou konzistenci a dá se používat jak večer tak ráno jako báze pod makeup či pudr. A pleť je pak krásně jemná. Což je báječný pocit. Nic mastného a dobře se vstřebává. Bohužel jeho běžná cena je 767 Kč ale opravdu uvažuji o jeho koupi. Jeho velkým plusem totiž je, že neobsahuje žádné rakovinotvorné parabeny.

Biosilk

A jako vlasovou ochranu před vlhkostí a vysokými teplotami je v balíčku i Biosilk Silk Therapy. Opět sice ne kompletní balení, ale postačující na ozkoušení. Podobných přípravků už mi prošlo rukama několik a tohle by se řadilo mezi průměrné. Je to dobré. Vlasy jsou krásně jemné, ale na přípravek od Alciny to nemá. A už se dostáváme ke dvou sladkým čokoládovým tečkám.

Fleur de Santé

tekutá rtěnka s leskem od Fleur de Santé

Jak první je tekutá rtěnka s leskem od Fleur de Santé. Barva je opravdu výrazná a i celkem dlouho vydrží. Problémem může být, že je to jako s rudou rtěnkou. Jakmile se ti dostane byť i omylem na zuby, je to trapas. Jinak nějak zvláštní čokoládovou chuť nemá, snad pouze vůni a barvu.

Nobilis Tilia, Čokoládová fantazie

Nobilis Tilia, Čokoládová fantazie

A jako nejlepší nakonec jsem si ponechala luxusní čokoládový balzám: Nobilis Tilia, Čokoládová fantazie. Cestovní balení.Bio kvalita obsahující i čisté kakao. Je v tuhé podobě, ale při kontaktu s pokožkou krásně, voňavě taje. A kůže je po něm krásně jemná. Výrobci jej doporučují jako masážní olej, ale zároveň se pyšní tím, že jej lze použít prakticky na cokoliv. A já souhlasím. Neobsahuje žádné škodliviny, proto klidně i na rty (chutná výborně). A jako poslední bonus je slevový kupon v hodnotě 100Kč na kosmetiku od značky Fleur de Santé.Stejně jak jsem od ladyboxu očekávala se mi i dostalo. Za 300Kč skvělá kosmetika a rozhodně všem, kteří jej ještě nevyzkoušeli doporučuji. Není to žádná extra drahá záležitost spíše naopak. A člověk i získá více produktů k porovnávání. A hlavně se budeme mít my holky každý měsíc na co těšit.

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...